2011. március 6., vasárnap

Bemutatkozás: Szekeres DorinaSziasztok!

Szekeres Dorina vagyok és először is szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy bemutatkozhatok Nektek.

18 éves vagyok, Zalaegerszegen születtem és azóta is itt élek. Elsős korom óta versenyszerűen úszok és ez az egész eddigi életemet meghatározta. 12 éves korom óta heti 11 edzésem van, évközben folyamatosan versenyek, edzőtáborok. Rengeteg időt és energiát felemészt, nagy lemondással jár, de az eredményeken kívül is nagyon sokat köszönhetek az úszásnak.


Mondhatni lételemem a sport. Amint melegebbre fordul az idő, elő a bringát és irány az országút vagy akár az erdő. A tél pedig elképzelhetetlen lenne síelés nélkül a családdal a barátokkal. Igyekszem minden évben, ha csak pár napra is, felcsatolni a síléceket és élvezni a siklás és a sebesség érzését,miközben gyönyörű tájak vesznek körbe.

Továbbá lelkes szurkolója vagyok a ZTE KK kosárlabdacsapatának. Ha itthon vagyok, mindig kilátogatok a meccsekre buzdítani a csapatot, csak mert kék az Isten! :) Felejthetetlen élmény volt tavaly a Dísz téren együtt ünnepelni a csapattal és a több száz szurkolóval.

Mint az oroszlán csillagjegyűek többsége, úgy én is szeretem a társaságot magam körül, szeretek beszélgetni, ismerkedni, nyitott vagyok a világra és az emberekre.

Örömmel tölt el, hogy én is a Next Generation csapatához tartozhatok.

5 megjegyzés:

 1. Szia Dorina!
  Nagy Szeretettel üdvözöllek a csapatban,nagyszerű látni,hogy itt vagy köztünk! Ezentúl nem csak az újság hasábjain láthatunk,remény szerint valamelyik közös programon is! Eléggé le vagy terhelve,ahogy soraidból kivettem,miként tudsz kikapcsolódni?
  Amíg személyesen nem találkozunk,további szép sikereket kívánok!

  VálaszTörlés
 2. Akkor azért hadd tegyem hozzá, hogy 18 évesen felnőtt magyar bajnoknak mondhatja magát Dorina hátúszásban. 200 m-en tavaly 2:10,89-et úszott (Egerszegi Krisztina emlékezetes szöuli, olimpiai csúcsot és aranyat jelentő ideje 2:09,29 volt). Igaz, Dorina rövidpályán úszott, ez nem tudom, mekkora előnyt jelent.
  És hosszú-hosszú eredménysorából csak kettőt mondtam, szóval van mire büszkének lenni! :)
  Roli

  VálaszTörlés
 3. Szia Dorina!
  Én is üdvözöllek nagy szeretettel Téged a csapatban :) !Örömmel tölt el, hogy ilyen színes egyéniséggel bővült a Next Generation csapata.
  Remélem hamarosan személyesen is találkozhatunk és beszélgethetünk Veled!
  Addig is sok sikert!
  Cili : )))

  VálaszTörlés
 4. Szia Dorina!
  Én is csatlakozom az előttem szólókhoz!
  Az újságban már sokat olvastam rólad! Gratulálok az eddig elért eredményeidhez, és még sok sok sikert kívánok Neked! Szeretettel várunk a leendő programokra, már ha teheted, hogy velünk legyél:-)

  VálaszTörlés
 5. Sziasztok!
  Köszönöm a szívélyes fogadtatást, nagyon jól esik, aranyosak vagytok! :) Remélem a személyes találkozásra is tudunk majd sort keríteni. Addig is szép napokat Nektek! üdv

  VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.