2011. január 17., hétfő

Vendégségben Krisztánál az első házi videózáson


Még decemberben határoztuk el, hogy elmegyünk közösen moziba, a Közösségi háló c. filmet néztük ki első célpontként. Mire aztán utánanéztünk a dolgoknak, már nem játszották a filmet, így otthoni videózás maradt lehetséges programként. Többen is felajánlották mind a filmet, mind az otthonukat az eseményhez. Mivel Kriszta volt a leggyorsabb, az első videózás alkalmával ő lett a háziasszony.


Vasárnap este hatkor gyülekeztünk, már szeretettel várt bennünk Kriszta, Fruzsi lánya és Ricsi cicája is. Ricsi mindvégig ott is volt velünk a film alatt, érdeklődéssel követte ő is a sztori fordulatait... :)

Szép számmal össze is jöttünk: a háziasszonyon kívül Cili, Maya, Melinda, Ibi, Judit és Timi képviselték a lányokat, Miki, Szoszó, Szabi és én pedig a fiúkat. Elhelyezkedtünk, és már indult is a vetítés.

Kissé meglepődtünk, mert hihetetlen sebességű beszéddel indul a film, és ez a gyors tempó aztán jellemző is az egész történetre. Igyekeztünk azért követni, és ahogy haladt előre a történet, úgy tudtunk meg minél több hiteles részletet arról, hogyan és mi fejlődött ki abból, amit nem is olyan régen (2003-ban) néhány kissé ittas egyetemista srác elindított. A fiúk becsült vagyona ma már sok-sok milliárd dollárra rúg, és lendületesen növekszik. Persze a dolog nem ment ilyen simán, számtalan csavar, bonyodalom, intrika és pereskedés volt a háttérben, nagyon izgalmas volt mindezek bemutatása.

Bár abban egyetértettünk, hogy szinkronizálva élvezetesebb lett volna a rengeteg duma miatt, de így is érdekes volt, jó volt egyet együtt "mozizni"! :D Biztosan lesz még folytatása, ha valakinek van ötlete jó filmre, jelezze és bármikor megszervezhetünk egy hasonló akciót, akár a moziban, akár valakinek a lakásán.

Végezetül szeretném megköszönni mindenki nevében Krisztának a vendéglátást, és a szép grafikus illusztrációt, amit készített az alkalomhoz (fent látható)!

Kicsit részletesebb ajánló magáról a filmről: Közösségi háló

2 megjegyzés:

  1. Nagon jól éreztem magam Veletek! Bár jobb lett volna magyarul nézni (kíváncsi vagyok ki lesz a magyar hangja a gyorsbeszélő srácnak, ha egyáltalán le lehet ezt fordítani ilyen nagy sebességűre) :) . Bár a végére aztán elég izgalmas lett a film a bonyodalmak miatt.
    Köszönjük Kriszta a lehetőséget és a helyet! :)

    VálaszTörlés
  2. Mi is jól éreztük magunkat. Tény és való, hogy nagyon gyorsan pergett a felirat, és nehéz volt olvasni, de úgy gondolom,hogy megérte egyszer megnézni. Alig várom már a következő közös programot.:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.