2011. június 16., csütörtök

Sikeres klubtalálkozó

Ezen a héten kedd estére volt meghirdetve legfrissebb találkozónk, ami egy majdnem teljesen kötetlen beszélgetésnek volt tervezve.


Az ünnepek utáni időpont sokaknak nem igazán volt kedvező, így a régi törzsgárda tagok közül is többen hiányoztak, azonban mégis egészen szép létszám (kb 20-an) jött össze, köszönhetően az új érdeklődőknek, és a beszélgetésre meghívott "külsős szimpatizánsoknak" is. Így többek között a Budapestről érkezett Barta házaspárnak, akik a csapat indulása óta bátorítással és gondoskodó figyelemmel segítik a Next Generation életét.

A találkozó elején én mondtam egy rövid köszöntőt, majd összefoglaltam, milyen célból jött létre, és eddig milyen eredményeket ért el a Next Generation, azaz a nyitott fiatalok klubja. Aztán sorban mindenki bemutatkozott néhány mondatban, végül egy valóban kötetlen beszélgetés kerekedett egészen változatos témákról, amelyben szóba került az 1200 Ft-os kezdő fizetéstől kezdve a helyes légzéstechnikán és a Calli fogyasztásán keresztül egészen a szülői szerep felelősségéig és szépségéig sok-sok érdekes és izgalmas téma.

Igen örültünk neki, hogy ismét új fiatalokat köszönthettünk a körünkben: Zsófi, Feri és Szabolcs is nagyon nyitottan és bátran kapcsolódott be a beszélgetésbe, és mindhármuktól érdekes dolgokat ismerhettünk meg (más-más témában), amelyekről szeretnénk a jövőben még többet hallani. Izgatottan várjuk a netes bemutatkozásukat is!

Összességében egy újabb remek találkozón vagyunk túl, amely tovább erősítette a csapatszellemet!

2 megjegyzés:

 1. Sziasztok!
  Valóban remekül sikerült a program,több okból is.Nagyszerű,egyszerű,nagy értékkel rendelkező három új Emberkét ismerhettünk meg e közel 2 órában! A választott témák is azt szolgálták,hogy napi szinten hasonló dolgokkal találkozunk,és hasonlóan gondolkodhatunk a megoldáson.Mindhárman jó dolgokkal van összegyúrva! Az is fontos,hogy Edina és Jóska is átélt tapasztalatokkal bátorították az újakat,és a már régebbi csapattagokat! Az ilyen beszélgetésekből lehet tanulni,meríteni,beépíteni.Én magam is nagy reményekkel várom akár a még újabb ismeretségeket,akár a további beszélgetéseket! Jól sikerült estéről mehettünk haza! Legyen sok ilyen folytatás!

  VálaszTörlés
 2. Sziasztok!
  Egy újabb példa arra, milyen sok új érdekes témával találkozhatunk, ha egy kis időt szakítunk egymásra. Kellemes hangulatú, őszinte és kötetlen este volt.
  Én is várom az új résztvevők mielőbbi bemutatkozását! Tartsatok velünk ezután is! :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.