2011. november 11., péntek

Célegyenesben a FIVOSZ találkozó szervezése!


Még 8 nap van hátra, innentől gőzerővel a jövő szombati FIVOSZ találkozó szervezésére koncentrálunk.

Bár a héten a Sport Fórum ügyeinek intézése miatt kevesebb időnk/energiánk jutott erre, azért szépen alakulnak a dolgok:
  • Lacival kedden voltunk a Zalai Hírlap szerkesztőségében, Varga Lívia gazdasági rovat felelősével beszélgetve. Másnapra meg is jelent az újságban a rendezvény beharangozó cikke: Segítő kéz fiatal vállalkozóknak
  • Talán ennek is köszönhetően olyan információt kaptunk a Polgármesteri Hivataltól, hogy a meghívásunkat elfogadva várhatóan részt vesz majd a találkozón városunk polgármestere, Gyutai Csaba is.
  • Folyamatosan egyeztetünk a FIVOSZ országos vezetésével, és a zalaegerszegi előadókkal (elsősorban Mazzag Ferenc úrral, a Kamara elnökével) a rendezvény előkészítéséről.
  • Elkészült a FIVOSZ Zalaegerszeg Facebook oldal, és az eseményre szóló meghívó is, használjátok őket, még van egy bő hét, addig nagyon sok fiatalhoz eljuthat, ha mindannyian aktívak leszünk!
Szóval remekül haladnak a dolgok, minden feltétel adottnak látszik, izgatottan várjuk a szombatot egy nagy létszámú, jó hangulatú találkozó reményében!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.