2010. november 28., vasárnap

Kiszabadultunk a Mókuskerékből!


Persze egyelőre csak a játékban, de így is igazán jó szórakozás volt.

Ahogy arra előzetesen is számítottunk, szép számmal jöttünk össze a szombati CashFlow társasjátékra. Megpróbálom nagyjából érkezési sorrendben felsorolni: Kriszti, Lili, Patrik, Cili, Szoszó, Bence, Judit, Maya, Miki, Melinda, Szabi, másik Bence, Anikó, Laci és Ági. Nagyon bízom benne, hogy nem felejtettem ki senkit. Így a három házigazdával együtt összesen 18-an találkoztunk a Helikon utcában. Két party-t is játszottunk, egyet a gyerekek, egyet pedig a fiatalok! :D

A játékot ezúttal egy kicsit más formában (számítógépen vezetve az egyéni költségvetéseket) játszottuk, egy kis időbe telt, míg ezt megszoktuk, és talán még egy kicsit finomítani is kell a dolgokon, de végül is belelendültünk, és sokan nagy lépésekkel közeledtek a játék célja, azaz a mókuskerékből való kiszabadulás felé. Csak úgy záporoztak az üzletek, részvényeket vettünk meg és adtunk el, ingatlanokat vásároltunk fel, adtunk bérbe és adtunk el, ha éppen magas árat kínált érte a vevő. És ami a legfontosabb: szépen építette mindenki a saját passzív jövedelem forrását, egészen addig, míg az nem fedezte teljesen a havi rendszeres kiadásait.

A leggyorsabb Kriszti volt: neki sikerült a leghamarabb kikerülni a mókuskerékből, pedig először játszotta a játékot. A gyorsító sávon aztán már két kör alatt elérte a végső célját, ami egy több százezer dolláros álom volt. Kicsit később aztán a többiek is követték őt.

A party vége felé a játék izgalmában (na és némi vörösbor segítségével) aztán már vicces pillanatokban sem volt hiány. Megtudtuk többek között, hogy hogyan fest Szoszó "bepogácsázva", hogy vajon tényleg a pincében lakik-e Lili és Patrik, és hogy mit keres Sandra Bullock a Való Világban :D  Sőt, Melinda még azt is elárulta, hol is van Szabolcs. Hát Ott! :D

Szóval a lényeg: izgalmakban, tanulságokban, jó hangulatban ezúttal sem volt hiány!


1 megjegyzés:

  1. Szép napot mindenkinek! Öröm,hogy amire számítottunk,megvalósulhatott! Remek szombat esti kikapcsolódás volt,szerintem sokan cseréltek volna velünk.A lustaság és a nem tudom melyik oldalamra dőlve fekszem a tv előtt,helyett-amit nem a mi csapatunk választ máskor sem-pozitív élménnyel élhettük meg.A játék nagyon tanulságos,én valóban tanulom,mert másodszor nem sikerült kitörnöm a mókuskerékből.A játékkal ellentétben, a valóságban viszont sikerült elérnem,hogy nem a mókuskereket olajozóm! Ennek ellenére a társasjátékot is kedvelem,köszönöm,hogy megismertettétek velem!Szombaton is jócskán vissza kellett gondolnom,amikor először játszottuk,hogy is következnek az eszköz vásárlások.Több forduló után talán már a játékban is eredményes lehetek.A lényeg,hogy az élethelyzetben sikerüljön,ezt kívánva mindenkinek:Hajrá,ne csak a játékban legyünk sikeresek! Egészséges,sikeres napokat mindenkinek!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.