2010. november 10., szerda

Szabadulj ki a mókuskerékből!

Vagy ahogy a játék eredeti angol címe hirdeti: "How to get out of the rat race"

Egy izgalmas és egyben tanulságos játékra szeretnénk invitálni mindenkit november 27-én, szombaton Zalaegerszegre! Sokan már ismerjük a Cashflow-társasjátékot, és már alig várjuk, hogy újra játszhassuk, de újakat is szeretettel várunk! Minél többen vagyunk, annál szórakoztatóbb a party.

A játék megalkotója egy sikeres amerikai üzletember (egyben számtalan üzleti könyv, bestseller írója), Robert Kiyosaki. A játék valódi élethelyzeteket (munkahellyel, fizetéssel, kiadásokkal, stb...) modellez, és feladatunk a játék során a felmerülő problémákat ügyesen áthidalva, az elénk kerülő lehetőségeket pedig okosan mérlegelve és felhasználva minél hamarabb kiszabadulni a mókuskerékből. Azaz elérni az anyagi függetlenség hőn áhított állapotát, amikor szabadon hódolhatunk hobbinknak, megvalósíthatjuk álmainkat.

A játék (amellett, hogy igencsak szórakoztató) tanulságokkal is szolgál, hiszen segít felismerni azokat az esetleges típushibákat a személyiségünkben (pl. kishitűség, túlzott kockázatkerülés vagy éppen meggondolatlan költekezés) amelyek lassítanak vagy visszatartanak bennünket az életben is az anyagi függetlenség felé vezető úton. Emellett valódi mintákat kínál, amiket érdemes játékos formában megismernünk, kipróbálnunk, hogy aztán később az életben is sikerrel alkalmazhassuk.

A Cashflow-társasjáték méltán népszerű az egész világon (rajongói klubok működnek mindenfelé, magyar weboldala is létezik), itt a lehetőség, hogy minél többen megismerjétek! Aki teheti, ne csináljon más programot szombat délutánra és estére (6 órakor kezdenénk, de később is be lehet csatlakozni, és mindenki addig marad, amíg jólesik), nem fogja megbánni!

számtalan izgalmas és vicces pillanatot tartogat a Cashflow minden játékos számára
Aki jönne, kérem jelezze a szándékát (vagy itt a cikkhez írt megjegyzésben vagy emailben nekem: lakatos.roland@gmail.com), hogy fel tudjuk mérni nagyjából a létszámot! Szóval, ki jön?

6 megjegyzés:

 1. Sziasztok!
  Az első Casc flow "party" nálam volt. Csak buzdítani tudok mindenkit, hogy jöjjön el. Én biztosan ott leszek! Nagyon tanulságos volt többféle szempontból is! Például rámutatott arra, hogyan lehet kikerülni a hétköznapok mókuskerekéből! Megmutatta azt is, hogy nagyon nagy szerepe van mindenki életében a sorsnak és a szerencsének. Ezen kívűl az emberek életében rengeteg lehetőség tárul fel, ami mellett simán elmegyünk valamiért. A játék rávezetett arra, hogy nem szabad "aki mer az nyer", meg kell ragadni minden lehetőséget!!! Nem utolsó sorban jegyezném meg azt is, hogy a játékosokat mennyire közel tudja hozni egymáshoz. Hajnalig tartó játék, beszélgetés, iszogatás, eszegetés, és jókedv volt jelen a társasjáték körül.....Nagyon várom a következő játékot:-)

  VálaszTörlés
 2. Én mindenképp ott leszek ezen a társasjátékozáson, és most jönne Miki is Velem! Csak annyi, hogy mi kb. 18 órára érnénk oda, mert kézimeccsünk lesz. Gyertek minél többen, mert hatalmas élmény! :) Én már háromszor játszottam, és most is nagy izgalommal várom! :)

  VálaszTörlés
 3. Én is már többször játszottam ezzel a társasjátékkal és minden alkalommal élvezetem. Egyetértek Melindával, nagyon jól megragadta a lényegét. Amúgy ez a társasjáték a családunkban is megvan, sőt a gyerekeknek való Cashflow játék is megvan nekünk. A gyermekeim nagyon élvezik, hihetetlen milyen hamar rájöttek a lényegére, szinte ösztönösen. A Szoszóval mi is biztosan ott leszünk szombaton a partin.

  VálaszTörlés
 4. Remélem én is odaérek,még nem játszottam ezzel a társasjátékkal,nagyon kiváncsi vagyok. Judit

  VálaszTörlés
 5. Tegnap szóba került a hétvégi Cashflow party, és a gyerekekkel kitaláltuk, hogy a felnőttek mellett a gyerekek is játszhatnának a gyerek társasjátékával. 1 fő jelentkezőnk már van is, Miszori Bence személyében. Játékvezetők: Szommer Patrik és Lili. Várjuk minél több gyermek jelentkezését!Helyszín ugyan ott.
  Roli ! Ugye lehet?! :)

  VálaszTörlés
 6. Cili!
  Természetesen lehet, örömmel látjuk a gyerekeket is, így biztos még jobb lesz a hangulat. Csak aztán szégyenben ne maradjunk, hogy ők sokkal hamarabb kiszabadulnak a mókuskerékből! :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.