2010. november 10., szerda

Egyedi készítésű díszek a lakás szépítésére Timitől


Nagyon büszke vagyok a páromra, amiért különleges érzéke, kézügyessége és türelme van egy csodálatos hobbihoz, és ezúton szeretném bemutatni Nektek is a műveit!

Ahogy olvashattátok a bemutatkozásában, 3-4 féle munkája is van párhuzamosan, de azért az ünnepekhez közeledve mindig talál rá időt, hogy eleget tegyen a megrendeléseknek. Az előkészületekből néha én is kiveszem a részem, gyakran járunk "alapanyagokat" (pl. ágakat, tobozokat, üres csigaházakat) gyűjteni a természetbe, ugyanis Timi igyekszik kerülni a "mű" dolgok felhasználását a díszekhez.

A munka érdemi része persze ezután következik, és ezt teljes egészében Ő végzi. Én legfeljebb csodálni tudom, ahogy a fantáziadús ötleteket végtelen türelemmel próbálja megvalósítani, sokszor hosszasan próbálgatva az elrendezéseket, a színeket, keresve a legízlésesebb megoldást.

A végeredmény számomra minden esetben lenyűgöző, valóban egyedi, minden lakásnak szépségére váló asztali díszek, koszorúk, ajtóra akasztható vagy éppen sír díszek kerülnek ki a "műhelyből"! :) Olyan sok munkája van egy-egy példányon, hogy mire elkészül, egy kicsit a szívéhez nő, és nehéz szívvel engedi tovább a vevőnek.

Legutóbb Húsvétkor volt nagyüzem, és most az adventi és karácsonyi időszak közeledtével kezdenek egyre gyorsabban gyűlni a megrendelések. Az árak darabonként eltérnek attól függően, mennyi alapanyagot kell felhasználni a készítéshez, de lényegesen elmaradnak a nagy boltokban tapasztalható, sokszor jóval egyszerűbb díszek áraitól. A vevők általában meglepődnek, hogy milyen olcsón jutnak hozzá egy-egy valóban különleges "ékességhez"!

Nagyon szívesen támogatom Timit ebben a tevékenységben, mert látom, hogy milyen örömmel, szívvel-lélekkel végzi ezt a munkát. Gyönyörködjetek Ti is az alkotásokban, egy kis válogatás elérhető róluk ide kattintva!

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm a méltató szavakat, remélem valóban rászolgáltam. Azt hiszem, Roli nem mossa le magáról egyhamar, hogy elfogult velem szemben...:)
    Azért persze szívesen fogadom, ha valakinek igénye van bármilyen karácsonyi díszre.

    VálaszTörlés
  2. Tényleg nagyon szépek a koszorúk,ügyes vagy én szeretnék majd rendelni.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.