2010. november 8., hétfő

Bemutatkozás: Sipos Tímea

Sipos Tímeának hívnak, 27 éves vagyok. Azt gondolom, a legtöbben úgy tartanak számon, mint „a Roli barátnőjét”… :) Kb. másfél éve ismerkedem a csapattagokkal és a közös tevékenységeikkel.

Jelenleg pályázatíró és projektkoordinátorként dolgozom, mellette elszántan ügyködöm az egészségmegőrzés területén, illetve egy Söjtörről – mellesleg a lakóhelyemről – és még 4 környező településről készülő könyv szerkesztésén munkálkodok. A kevés maradék időmben pedig a lassan közelgő ünnepek díszítéséhez igyekszem hozzájárulni, valamint a leendő üzletünk és otthonunk épületét szépítgetem.

Bár ez egy bemutatkozás, a további tények felsorolás jellegű részletezésétől inkább megkímélnék mindenkit. Amit viszont szívesen megosztanék a társasággal az az, hogy miért jó itt lenni, és miért ajánlom minden értelmes fiatalnak. Illetve bárkinek, aki legalábbis belül annak érzi magát…

Nagyon örülök annak, hogy ebben a rohanó és frusztrált világban van – legalább egy - olyan csapat, ahol a tagok igyekeznek pozitívan nézni a dolgokat, nem homokba dugni a fejüket, másokra mutogatni, a csodát várni, hanem azon dolgoznak, hogy az értékek (pl. egészség, biztonság, nyugalom, jó közösség, tanulás, sport, közös célok) újra a központba kerüljenek mindenki életében. Tetszik az is, hogy itt nem felszínes dolgokkal akar bárki is kitűnni. Vagy ha ki is akar valamivel, az olyasmi, amivel másokért is tesz valamit, illetve jó példát mutat. És pontosan ez az, amiért én is ide szeretnék tartozni.

Ha már itt mindenkinél népszerűek az idézetek, hadd írjak ki egyet magam is:

„Ne próbáljunk meg más lenni. Csak legyünk jók. Jónak lenni az már eléggé más.”
(szerző: Arthur Freed )

3 megjegyzés:

 1. "Roli barátnője" immár "Roli menyasszonya" :)
  Örülünk, hogy velünk vagy, én meg aztán különösen örülök, hogy velem vagy!

  VálaszTörlés
 2. Timi! Örömmel olvastam bemutatkozó írásod,és ugyanilyen érzéssel tölt el az is,hogy Te is tagja vagy a közös célokat felállító csapatnak!Az,hogy jó dolgot szeretnénk bemutatni,jól érezzük magunkat amikor közös megbeszélés,(vagy éppen kirándulások)alkalmával együtt vagyunk,személyednek is köszönhető,őszinte,emberbaráti tetteiddel!Az építéshez kitartást kívánok,az eljegyzéshez pedig gratulálok,és sok sikert!

  VálaszTörlés
 3. Timi! Jó volt olvasni a bemutatkozásod. Örülök, hogy ilyen nagyszerű emberek között lehetek! Az az érdekes benne, hogy mindannyian különbözőek vagyunk, másban vagyunk jók, de mégis "megtaláltuk" egymást. Ettől olyan színes a világ :)
  Nagyon sokat tanulok Tőletek! Köszönet érte!

  VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.