2010. november 8., hétfő

Aktív "csapatépítő mag" alakult pár napja!

Az elmúlt napokban hét fő részvételével megalakult a Next Generation "kemény magja". Feladatunk elsősorban a csapat létszámának bővítése, és a fórum tartalmának építése-szépítése lesz. Rengeteg ötletet gyűjtöttünk össze, mi mindennel tudunk majd bevonzani további fiatalokat a társaságba, ettől a héttől kezdve ezek megvalósításán fogunk aktívan dolgozni. Ambiciózus célt tűztünk ki: egy év alatt 100-ra növelni a fórumra cikkeket írók számát. Ha valaki még kivenné a részét ebből a munkából, jelentkezzen nálam (lakatos.roland@gmail.com)!
Jelenleg tehát heten alkotjuk a kemény magot: Timi, Maya, Cili, Judit, Melinda, Laci és én. Máris elindult valami, hiszen a megbeszélésünk óta már kezd is felpezsdülni az élet: jelentkeztek új tagok, többen ígérték már a bemutatkozó írást, és született jónéhány új cikk is.
Tehát jövő ilyenkorra legalább 100 fiatal írása olvasható lesz a fórumon, ami tele lesz érdekesebbnél érdekesebb cikkekkel és hírekkel, és egy nagyon-nagyon pezsgő élet lesz a Next házatáján!!!
Ehhez azonban tennünk is kell, megbeszélésünk szerint nem többet, mint 30 percet minden áldott héten..
Hajrá!

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok! November 9.-e van,és csuda jó a dél előtt,a tegnapi esős nap után újabb napsütés!Lélek melegítő,akárcsak az,hogy a csapat tagja lehetek! Szerintem nem vagyok egyedül amikor azt gondolom,hogy ilyen pozitív,összefogó,értéket megtartó társaság létezik,akkor jó dolog Köztetek lenni!Sokat kapok,tanulok a közösen átélt találkozásokon! Köszönöm,hogy ilyen fontos munkába rész vehetek,megbízást teljesíthetek! Felfelé Next tagok!

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok! Ha valaki ránéz a vállalási táblázatra, látja, hogy kicsit alacsonyra tettem a lécet magamnak. A bemutatkozásomban és a Roli rólam és "alkotó" tevékenységemről szóló kedves írásában olvashatjátok, hogy kissé szoros a programom. Karácsony után talán több időm lesz a csapatra érdemes fiatalok felkutatásra, addig is egy kis elnézést szeretnék kérni a visszafogott vállalásaim miatt...

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.