2010. november 4., csütörtök

Sport rendezvény

Maya! Sokat adott a szerda esti beszélgetés a sportfelszerelések lehetőségéről. Örömmel töltene el, ha én segíthetnék a fiatalabb kézilabdásoknak megfelelő ruhát ajánlani! A december 18-i rendezvényen való lehetőség is jól esett, szeretnék élni vele, még élesítsünk e programmal kapcsolatban! Nagy reménnyel várom a folytatást! Sikeres szép napokat!

2 megjegyzés:

  1. Lacek! Nagy lehetőség lenne Neked és Nekünk is ez a december 18-i Nemzedékek Tornája. Jó volna ha Tőled tudnánk vásárolni a sportfelszereléseinket, hiszen Te már évek óta ebben vagy, ismered a jó és megbízható márkákat. Gyere el a hétvégi meccsünkre (11.13. 15 óra, Kölcsey Tornaterme), ott lenne alkalmad az edzőmmel, Tamás Tamással is beszélni erről a lehetőségről! Én örülnék neki, ha Tőled, egy megbízható, hozzáértő embertől tudnánk vásárolni.

    VálaszTörlés
  2. Maya!Igazán jól esett amiket írtál,a sportfelszereléssel kapcsolatban is kiderült,hogy érdemes foglalkozni vele,mert ilyen elégedett EMBEREKET szerethető kiszolgálni!Élek a lehetőséggel,úgy alakítom programomat,hogy elmehessek,szeretném,ha a klub ahol játszol,képet kapna,miként segíthetek a felszerelésekben.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.