2010. december 24., péntek

Internetes közösséget építek: avagy fogjunk össze mi, nyitott fiatalok!

Manapság se szeri, se száma azoknak a világhálón induló, működő és terjeszkedni vágyó próbálkozásoknak, amelyek valamilyen törekvéssel vagy esetleg valamilyen célcsoportra fókuszálva igyekeznek újabb és újabb tagokat a soraikba vonzani.

Én mégis úgy érzem, hogy amit elkezdtünk jó egy éve néhány barátommal, az egy különleges törekvés, amire nagyon büszke vagyok és örömmel mesélek róla!

Hatalmasat változott a világ az elmúlt évtizedekben: kiteljesedett a globalizáció, szinte minden termék, minden szolgáltatás, minden lehetőség elérhető a civilizált országok minden lakója számára. Ennek ellenére sokszor érezhetjük azt, hogy életünket kicsinyes korlátok nehezítik, amikből nem tudunk kitörni. Itt az ideje, hogy ezen változtassunk!

A szándék bennünk (nyitott gondolkodású fiatalokban) igencsak erős egy szabad, független, sikeres életre! Sokkal több ötlet, kreativitás, ambíció, bátorság van bennünk, mint a minket megelőző korosztályban. Már csak arra van szükség, hogy összefogjunk és egy irányba tudjunk haladni közös céljaink felé! Ha összefogunk, egyesíthetjük tudásunkat, tapasztalatunkat, kapcsolatrendszerünket, fantáziánkat, egyszóval mindent, ami igazán értékes bennünk!

A Next Generation alapító magja, a zalaegerszegi baráti társaság nagyon lelkes a kezdetektől fogva, és örömmel látjuk, ahogy egyre több fiatal fordul érdeklődéssel a kezdeményezésünk felé. Érezzük, ahogy napról napra fejlődünk és erősödünk! Persze még rengeteg munka vár ránk, amihez örömmel fogadjuk az új csatlakozók segítő szándékát is a csapat erősítésére.

Én magam az oldal szerkesztőjeként boldog vagyok, hogy aktívan alakíthatom ennek a fiatal csapatnak az életét nap mint nap. Nem is tudnék elképzelni ennél izgalmasabb "munkát"!

Kezdj élni! Start living!
Hajrá Fiatalok!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.