2011. január 2., vasárnap

2011 a mi évünk lesz!

Boldog Új Évet, fiatalok!

Már másodika van, mostanra a legtöbben talán már kihevertük a szilveszterezés izgalmait és fáradalmait. A Next Generation is (ahogy terveztük) együtt ünnepelt, sokan összejöttünk hosszabb-rövidebb időre a Helikon utcában egy kis beszélgetésre és falatozásra. Attila a körülményekhez képest nagyon szépen teljesített a szilveszteri futóversenyen, szóval szépen zárult a 2010-es év.

De inkább nézzünk előre, 2011-re, hiszen minden jel szerint a mi évünk lesz! Most már sokkal felkészültebben, komolyabb és kidolgozottabb tervekkel vághatunk neki az évnek, mint egy évvel ezelőtt. Nagyon sok visszajelzésből érezzük, hogy igény van a kezdeményezésünkre, akik meg már benne vagyunk, mindig nagyon jól érezzük magunkat együtt. Szóval az idei évben még népesebb és még erősebb lesz a csapatunk! Ideje tehát az ünnepek után visszatérnünk a dolgos mindennapokhoz, feladatunk van bőven!

Kezdj élni! Start living!

2 megjegyzés:

  1. Várakozással,tervekkel várom az előttünk álló évet! Ez a szép a csapatban,hogy mindenki külön is hozzá tesz,és mégis közösen is teszünk a fazékba!

    VálaszTörlés
  2. Én is mindenkinek Boldog, egészséges, mosolygós, szerencsés, sikeres, vidám, fergeteges,pozitív, szép új évet kívánok!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.