2011. január 6., csütörtök

Tizen próbáltuk ki a műfüves focit!

Tegnap este első alkalommal béreltük ki az egerszegi Yorkyball pályát egy órára. Előző nap még aggódtunk, hogy egyáltalán leszünk-e hatan (minimum 6 játékos kell, hogy játszani lehessen), de végül fölöslegesnek bizonyult az aggodalom: kereken tizen jöttünk össze a hét órás kezdésre, így a cserék lehetőségével pihenésre is volt lehetősége mindenkinek. Lajos személyében egy tiszteletbeli fiatalt, Next tagot is üdvözölhettünk.

Fiúk és lányok vegyesen voltunk (és a lányok is igencsak ügyesek voltak, különösen Zsófi, aki minden gólhelyzetet kíméletlenül értékesített), így meglehetősen változatos és szórakoztató játék alakult ki. Az eredmény is elég izgalmasan alakult, hol az egyik, hol a másik csapat vezetett, végül azonban (ha jól számoltam) igazságosnak mondható 24-24 döntetlen alakult ki.

A tíz játékos, aki részt vett az első vidám Next teremfocin: Lili, Zsófi, Timi, Cili, Patrik, Laci, Szabi, Szoszó, Lajos és Roli.

Mivel mindenki jól érezte magát, a kezdeményezés folytatásért kiált: "Next, please!" :))) Terveink szerint rendszeressé tesszük a műfüves teremfocit, de az időpontot majd váltogatjuk, hogy azok is tudjanak jönni, akiknek a szerda esetleg nem jó.

Képek a fociról (kissé homályosak a felvételek, mert mindenki olyan gyorsan mozgott :-D )

4 megjegyzés:

 1. De szuper lehetett Nektek! Sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni Veletek! Talán legközelebb összejön nekem is! Jó volt nézni a képeket Rólatok! Biztos, hogy a hangulattal nem volt gond, ahogy ismerlek Titeket! :) Gratulálok Mindenkinek a döntetlenhez! :)

  VálaszTörlés
 2. Hamarabb jött a foci,mint a mozi,a korcsolya,a szánkó.Kitűnő hangulatban,jól éreztem magam! Jó volt látni mennyi szükséget érzett mindenki a mozgásra. A lányok nagyon magas szinten vették fel a küzdelmet,nálam Lili vitte a meccs legjobbja címet,csereként a mérkőzés végére az Ő góljaival mentettek pontot! Csak remélni tudom CILI nem orról rám a magasabb labdáért?! Lajosra a következő bármilyen összejövetelen is számítunk!

  VálaszTörlés
 3. Valóban nagyon jól éreztük magunkat, nagyon érdekes volt így focizni. Mindenki nagyon ügyes és aranyos volt. Nekem legjobban Laci és Szoszó sikítozása tetszett : ) -persze csak a lányokat utánozták.

  VálaszTörlés
 4. Sajnálom, hogy nem tudtam elmenni. Ez volt az első "rendezvény", amire nem sikerült odaérnem. A legközelebbin én is szeretnék ott lenni, mert a Szabi is egyfolytában áradozott. Jól esett neki a mozgás, és a jó hangulat. Zsófival még nem találkoztam, de azt már tudom, hogy nagyon jól focizik! "Egy fiu csapatba is beférne"

  VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.