2011. március 31., csütörtök

Gratulálunk Káminak!

Aki követi a magyar férfi kosárlabdabajnokság eseményeit, az nagyon jól tudja, hogy a tavalyi bajnok ZTE csapata anyagi problémák miatt az utóbbi hetekben több játékosát (köztük valamennyi légiósát) elveszítette. Így a csapat jelentősen átalakult, többségében zalai fiatalokra alapozott kerettel várja a bajnokság folytatását, és kénytelen szembenézni jóval erősebbnek tartott, külföldi profikkal teletűzdelt gárdákkal.

Ilyen körülmények között már az is csodának számít, ha egy-egy meccsen végig partiban tudnak lenni az ellenféllel. A fiatal csapat azonban nem tört meg, és az egerszegi közönség töretlen támogatása mellett hétről-hétre oroszlánként küzdve a legerősebb ellenfeleket is nagy csatára készteti. A csoda azonban (azaz egy bajnoki mérkőzés megnyerése) még elmaradt.

Egészen szombatig! Az egész bajnokság legnagyobb presztízsű, legnagyobb hagyományokkal rendelkező meccsén, a Zete-Körmend rangadón megérdemelt egerszegi győzelem született. A sikerből 29 pontjával, a szokásosnál is megbízhatóbb és aktívabb játékával hatalmas szerepet vállalt Kámán Tamás (Next-es bemutatkozása itt olvasható), aki ezen a meccsen is igazi vezére volt csapatának.

Ajánlunk két cikket az emlékezetes mérkőzésről (már a címek is beszédesek):

Csoda Zalában (a csapat hivatalos weboldalán)
Kámán és a többiek (Zalai Hírlapban)


Gratulálunk és sok sikert kívánunk a csapatnak, különösen Káminak!

1 megjegyzés:

  1. Csak a ZTE!!! :) Hajrá fiúk! Gratulálok a győzelemhez, így tovább! Veletek vagyunk!
    :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.