2011. április 16., szombat

Bowlingozás

Péntek esti Bowlingozás

A rossz idő miatt elmaradt piknik helyett egy rögtönzött Bowling

party-t rendeztünk. Lefoglaltunk 1 pályát aznap estére,19:00-20:00-ig. A
vártnál nagyobb lett a létszám-aminek nagyon örültünk-(SzoSzó, Patrik, Roli, Miki, Maya, Melcsi, Teca, Lili és Cili),ezért az 1 pálya kevésnek bizonyult-így utólag belegondolva. Sebaj!, legközelebb 2 pályát foglalunk, és akkor sokkal többet guríthatunk.


Kaptunk "speckó" cipőt is, nekem személy szerint ez nagyon kényelmetlen volt. Nagyon jól éreztük magunkat. Ügyesek voltunk, pedig Mikin és Mayán kívül mindenki kezdő volt. Hamar belemelegedtünk a játékba. A pályán dolgozó
leányzó kedvesen megmutatta, hogyan próbáljunk gurítani. 7-14-ig voltak számozva a
golyók, minél nagyobb a szám, annál nehezebb. Megtapasztaltuk, hogy melyik áll kézre, így mindenkinél kialakult, hogy melyik a kedvence.
Nagyon hamar elszállt az idő--van akinél a golyó is :D. A neonfények is még fokozták a hangulatot. A végeredmény nem okozott meglepetést, a férfiak taroltak. Mindenkinek egyértelmű volt, hogy a profi játékos, Miki győzött. Természetesen hatalmas előnnyel. A dobogó 2. helyén SzoSzó, szorosan mögötte a 3. helyezett Roli lett(megelőzve Cilit és Mayát). Sajnos a pontos pontszámokra nem emlékszem.


A következő alkalommal visszavágnak a lányok.
Addig is jó edzést!:)


Melinda képei

5 megjegyzés:

 1. Sziasztok!
  Szerintem is nagy élmény volt a pénteki bowling! Szervezhetnénk még ilyet rossz idő esetén. Az egy pálya és a másfél óra kevésnek bizonyult ekkora létszám esetén. Legközelebb akár úgy is lehetne, hogy fiúk egy pályán, és lányok egy pályán...?? :)
  Jó kikapcsolódás ez a bowling, főleg egy ilyen jó társasággal! :D
  Üdv Mindenkinek!
  Maya

  Ui.: Cilcsi, majd légyszi küldd át a fényképeket, mert nem tudom itt megnézni nagyban. Köszi! :)

  VálaszTörlés
 2. Remek mulatság volt, csak a nagy létszám miatt tényleg kicsit lassan ment, és ritkán kerültünk sorra. Benne vagyok a folytatásban! De üzenem Szos-nak, hogy készüljön, ha akkor is meg akar verni! :)

  VálaszTörlés
 3. Sziasztok!
  Mindenképpen meg kell ismételni, mert most lemaradtam. Legközelebb én is veletek tartok majd :)
  ui.: a képeket kérjük feltenni valahova, köszi :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jól éreztük magunkat. Köszi a lehetőséget. Az igaz, hogy a legközelebbi partira két pályát kell foglalni, mert így kicsit lassan ment.
  Cili!
  Segítek, Maya és én holtversenyben végeztünk (valahol a végén :-))

  VálaszTörlés
 5. Cili! A képeket én is kérem szépen! Köszi!

  VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.