2011. május 31., kedd

Alsóerdei kirándulás az Azáleás völgybe


Újabb kirándulást szervezett a csapat, ezúttal péntek délutánra-estére, méghozzá Zalaegerszeg egyik legszebb részére, a festői szépségű Azáleás völgybe.

A völgy szépségét a májusban nyíló azáleák (vagy más néven havasszépék) adják, amik igencsak kényes virágként kevés helyen élnek meg, de ebben a völgyben, ezen a talajon nagyon jól érzik magukat.

A csapat első (biciklis) része 5 órakor találkozott, Melinda, Bence, Laci és jómagam gurultunk ki először az Alsóerdőre. Valamivel később érkezett Timi, Manyi, Petya és Pumi kutya, végül aztán biciklivel Kriszta, Maya, Lili, Cili, Szoszó, és autóval Zozi és Szabi is csatlakoztak. És persze Pizsi kutya is, hogy is felejthettem el... :-)


Szinte teljesen egyedül voltunk a völgyben, az idő nagyon kellemes volt, előkerült a pokróc, süti, pogi a piknikhez, nagyot beszélgettünk, a fiúk (Timit is bevettük a csapatba) egy jót fociztak, közben lehetett a virágokban gyönyörködni és a környéken sétálgatni is. A két kutyust sem kellett biztatni, fantasztikusan érezték magukat és bebarangolták az egész vidéket.

Olyan gyorsan elrepült az idő, észre se vettük, hogy lassan sötétedik és indulni kellene hazafelé. Összecsomagoltunk, Pizsi is belekerült a csomagjába (csak a fejecskéje látszódott ki szegénynek), aztán még a sötétedés (és az eső) előtt mindenki hazakerült biztonságban az otthonába. Ismét egy kellemes kis közös rendezvényen, estén vagyunk túl!

Bár a virágok már kicsit elnyílóban voltak, azért Timi képei bizonyítják, hogy még lehetett látni szépen pompázó bokrokat is:5 megjegyzés:

 1. Sziasztok!
  Nagyon klassz volt tényleg, bár már nem is pompázott minden azálea, mégis finom, édes virágillat volt a völgyben, jól éreztem magam. A képeket én is küldöm nemsokára :)

  VálaszTörlés
 2. Timi! Szép képeket készítettél :)

  VálaszTörlés
 3. Én is nagyon jól éreztem magam Veletek. Szép péntek este volt, és jó zárása a hétköznapoknak :) Minden héten kellene egy ilyen kiruccanás! Kriszta, Timi jók a képek, látszik, hogy természetbarátok vagytok! :) Remélem Cili és Szoszó is hamarosan megosztja velünk a fotókat! Sikerült készítenem azzal a géppel Zoziról is képeket, ami nagy dolog, mert nehéz elkapni az arcát... :) Mint a sztárok úgy takarta magát, ha meglátta a fényképezőt! :D
  Édes volt nagyon! :)

  VálaszTörlés
 4. Meli, bocsánat, a Ti képeitek is szépek! Csak sajnos mikor megírtam 3 napja ezt a megjegyzésemet, akkor valamiért nem tudtam ide feltenni, mindig azt írta ki rám, hogy "Névtelen" a bejelentkezés után. Akkor elmentettem ezt a megjegyzésemet, és most sikerült feltenni, de csak bemásoltam a régit. Azóta a Te képeid is felkerültek... :) Ezért történt a "hiba". :)

  VálaszTörlés
 5. Sziasztok!
  Nagyon klassz volt, annak ellenére, hogy Pizsiből másnap 9 kullancsot szedtünk ki.
  Volt pár percem a két kislánnyal lenni( Lilikémmel és Zozival), kerestük az erdő tündéreit...tüneményesek voltak...

  még sok ilyen jó kirándulást magunknak!
  Cilcsi

  VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.