2011. augusztus 25., csütörtök

Nyárbúcsúztató tábortűzre hívunk minden fiatalt!

Bár az időjárás még egészen más arcát mutatja (a legvadabb nyári kánikula tombol), azért ha a naptárra nézünk, abból bizony kiderül, hogy hamarosan vége a nyárnak, és beköszönt az iskolakezdés, és a dolgos őszi hétköznapok mindenki számára.

Ennek apropóján jó lenne egyet összegyűlni, és egy közös tábortűz és szalonnasütés keretében együtt tölteni egy estét. Helyszínnek Mayáék és Ciliék hegyét jelöltük ki (Zalaegerszeg, Zengő utca). Időpontnak pedig szeptember 3-át (szombat estét), ha esetleg rossz idő lenne, akkor egy héttel később, azaz szeptember 10-én tartjuk meg az eseményt.

Várunk tehát mindenkit, addigra biztos hűvösebb lesz egy kicsit, jól esik majd egy kis tűz mellett melegedni, és beszélgetni egyet, amúgy fiatalosan! :) Bejelentkezni nem szükséges előre, de azért megköszönjük, aki jelzi a részvételi szándékot, mert úgy készülünk az elemózsiával.

Találkozó: hat órától, de aki később tud csatlakozni, az is jöhet!

-------------------------------------------------


A helyszínről: egy-két autó tud parkolni a Zengő utcában, de sok autóval már kicsit körülményes lesz ott forgolódni. Mivel tőlünk (a Helikon u. 43-tól) mindössze 6 percnyi sétára van, akár ide is le lehet parkolni (fél hétkor indulunk innen gyalog).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.