2011. augusztus 17., szerda

Megérkeztem! Ugranyecz Flórián vagyok!Sziasztok!

2011.08.15-én 11:42-kor születtem meg 3780 grammal és 52 cm-rel a zalaegerszegi kórházban. Nagyon ügyes voltam, mert pár óra vajúdás után kibújtam. Édes apukám is jelen volt ennél a gyönyörű eseménynél. Bátor volt, kitartott végig édesanya mellett és biztatta, nem hagyta magára egy pillanatra sem. Születésem után azonnal anya mellkasára fektettek-az nagyon jó volt-, még szopizhattam is. Aztán elvittek, lecsutakoltak, felöltöztettek és apa a karjaiba vehetett. Aztán csak arra emlékszem, hogy csak mentünk és mentünk apával, hol anyához, hol a Marica mamihoz-mert ő meg kint drukkolt nekünk végig. Még 1-2 órát együtt lehettünk, közben anyát is lecsutakolták. Fent az újszülött osztályon egy nagyot aludtam. ezt onnan tudom, hogy a nagynéném (Cili) és a nagybátyám (Szoszó) belopakodtak hozzánk fehér ruhában és le is fényképeztek. Persze ezt nem lett volna szabad, de hát a fehér ruhának nagy hatalma van -legalább is a kórházban. Anya természetesen nagyon örült a látogatásnak.

Szüleim, Miki és Maya (M&M) nagyon boldogok és büszkék rám.

Mindketten jól vagyunk, regenerálódunk.

Hát röviden ennyi volt az első napom, elég kimerítő volt. Mi lesz még itt?!

Ja, amúgy SR baba vagyok, tiszta izom, ezt majd láthatod a többi fényképemen. De ezzel majd később jelentkezem a szüleimmel együtt. Most még kórházban vagyunk, otthonról még írok Nektek.

Folyt. köv. :-)

Flórián

6 megjegyzés:

 1. Szia Flórián!
  Hát ez remek hír, már alig vártuk, hogy jelentkezz! :D
  Üdv itt a "kinti" világban, majd meglátod, nem is olyan rossz hely ez. Bár biztos találkozol majd egy-két fura figurával, de alapvetően csupa jó fej lesz majd körülötted, akik vigyáznak Rád!
  Ha továbbra is ilyen gyorsan nősz, hamarosan beveszünk majd a Next kézi- vagy focicsapatába, amelyikhez jobban lesz kedved!
  Roli

  VálaszTörlés
 2. Gratulálunk!!!! Elkezdődött életetek legnagyobb kalandja és kihívása :)

  VálaszTörlés
 3. Szia Flórián!
  Mi is nagyon vártunk már téged! A Te első pillanataid itt velünk, és már láthatunk is képeken, nagyon-nagyon szép vagy! Anyukád és apukád is fantasztikusak voltak végig, gratulálok Nektek!
  Kriszta :D

  VálaszTörlés
 4. Szia Flórián!
  Gyönyörű kisfiú vagy! Alig várom, hogy élőben is láthassalak!!! Gratulálok Neked, anyának és apának!!!! Ja, és köszönöm az mms-t!!! Megmutattalak mindenkinek :-) Puszi Nektek

  VálaszTörlés
 5. Kedves Maya, Miki, és Marica néni!

  Szívből gratulálok ennek a kis csöppségnek! Sok sikert kívánok neki az életben!

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szépen köszönjük mindenkinek! Olyan aranyosak vagytok! Remélem minél előbb találkozhatunk Veletek! Sok-sok puszi! :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.