2011. szeptember 5., hétfő

Finom falatokkal és kellemes beszélgetéssel búcsúztattuk a nyarat


Bár ismét többen voltak, akik készültek a meghirdetett tábortűzre, ám végül mégsem tudtak eljönni (sőt, még többen akadtak, akik jelezték, hogy szívesen jönnének, de már más programjuk volt szombat estére vagy nem is voltak Egerszegen), azért igencsak szép számmal összejöttünk, egészen pontosan 23-an (a nyári frizurát kapott Pizsi kutyát is beleszámolva 24-en :-D ).A gyülekező igencsak elnyújtott volt, már délután 4-től kezdődött a készülődés, sokan azonban csak 7-8 óra körül érkeztek meg. A Zengő utcai hegyi nyaraló igazán kitűnő választásnak bizonyult, köszönjük Cilinek és Mayának a helyszín biztosítását és a gondos előkészületeket!


Aminek külön örültünk, hogy igen sok gyermek jött össze a party-ra: Bojána, Lili, Zozi a leányok, és Flórián, Bence, Patrik a fiúk részéről. Volt aztán fürdőzés a medencében, szalonnasütés, tüzijáték nézés.

Nagyon sokan egészen sokáig, este 11-ig maradtunk, és beszélgettünk a parázsló tűz vagy a finom falatokkal megrakott asztalok mellett. Kellemes időnk, valódi nyári esténk volt, pedig akár tetszik, akár nem, rögtön itt az ősz! Persze további Next programokkal...


Timi képei (12 db) (mobillal készítve)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.