2011. október 14., péntek

Első FIVOSZ találkozó Zalaegerszegen!

Vállalkozó szellemű fiatalok, figyelem!
Találkozzunk november 19-én, szombaton a Fiatal Vállalkozók Hete alkalmából!


Több infóért kattints a képre!
A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) egy dinamikusan erősödő szervezet, amely a magyar vállalkozók következő generációját hivatott segíteni. Hasznos információkkal, találkozókkal, értékes kapcsolatrendszerrel, pályázati lehetőségekkel, mentori programokkal és még sok mással képes támogatást nyújtani vállalkozást működtető, illetve saját vállalkozás elindításán gondolkodó fiatal lányok és fiúk számára.


Most végre elérkezett az alkalom, hogy ez a mozgalom Zalaegerszegen is bemutatkozzon! Gyere el, és hallgasd meg Mazzag Ferenc urat, az Iparkamara elnökét, Szép Károlyt, a FIVOSZ stratégiai elnökét, illetve a további előadókat, akik a környéken elérhető partneri kapcsolatokról, pályázati forrásokról adnak részletes tájékoztatást! A találkozót egy kötetlen beszélgetés zárja, ami kiváló alkalom arra, hogy vállalkozó szellemű fiatal hölgyekkel és urakkal bővítsd a kapcsolatrendszered.

A rendezvényen a részvétel ingyenes. Jelentkezz!


További információért fordulj bátran az egerszegi szervezőkhöz!
Horváth László lacko72@freemail.hu
Lakatos Roland lakatos.roland@gmail.com

Beszámoló a korábbi nagykanizsai rendezvényről: Fiatal Vállalkozók Club-ja Nagykanizsán

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Roli és én nem kevés energiát hozzá téve folyamatosan dolgozunk,hogy egy évi munka eredménye jeléül e nagyszerű,és sokra hivatott kezdeményezés,és közösség Zalaegerszegen is bemutatkozhasson!Tisztelettel várunk is hívunk minden olyan ötlettel,gazdag tervekkel rendelkező vállalkozót,vállalkozó akarattal rendelkező Hölgyet és Urat! A beszélgetések és meghívások alatt rengeteg pozitív szemlélettel találkozom! Hajrá vállalkozók!!!!!!! Együtt építünk,együtt lendülünk!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.