2010. december 8., szerda

Egy hasznos eszköz netes közösségek szervezőinek

Sziasztok!
Fejlesztettem egy hírlevélküldő rendszert, ami többeteket érdekelhet. Igazából kicsit nagyobb tudású egy sima hírlevélküldőnél, ez inkább egy online marketing rendszer CRM-szerű funkciókkal. Használatával sok szervezési feladatot lehet egyszerűsíteni, pl. a kérdőíveivel lehet időpontot egyeztetni, SMS-sel automatizált figyelmeztetőket küldeni, stb. De természetesen alkalmas az alapfunkciókra: email adatbázisok építése, használata.

Meglepő, hogy ez a rendszer nagyjából a legolcsóbb a hasonló (legtöbb esetben kisebb tudású) rendszerek között. Ennek az a titka, hogy szinte hobbiból készült, egyedül én fejlesztettem (egy dizájner segítségét leszámítva), és nem költök marketingre, propagandára meg iskolázásokra.

Szóval most se reklámozom tovább, akit érdekel, annak úgyis egyből lejön, hogy erre szüksége van.


Ja még egy fontos dolog: ha 100 főnél kisebb adatbázist kezelsz, minden ingyenes rajta, korlátlan ideig. Kezdőknek ill. non-profit használatra tökéletes. Elérhetősége: ListaMester

Feri

1 megjegyzés:

  1. Feri (akit a budapesti Eötvös Collegium-ból ismerek, el kell hogy mondjam: kitűnő focista :D) rendszere, a ListaMester áll a Next Generation hírlevele, a Next News mögött is. Kitűnő, könnyen használható, számtalan funkcióra képes eszköz, csak a legjobbakat tudom mondani róla! És ha néha valami fejlesztési ötlet jut eszembe, Feri mindig pozitív hozzáállással fogadja őket. Remélem, majd a többi netes eszközét is bemutatja egyszer, ugyanis egy programozó zseni a fiú! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.