2010. december 21., kedd

A mi Megasztárunk: Buzás Krisztina

Nemrég értek véget a televízióban a tehetségkutató vetélkedők, a közelmúltban pedig néhányunknak alkalmunk nyílott élőben is meghallgatni egyik fiatal csapattársunknak, Krisztinek az énekét (a budapesti Rozmaring Fogadóban színesítette ezzel a karácsonyi találkozónk programját).

Az ember ilyenkor óhatatlanul is összehasonlítja a produkciót a TV-ben látható teljesítményekkel. El kell, hogy mondjam (bár nem vagyok szakértője a zenének) elfogultság nélkül állíthatom, Kriszti éneke színvonalban semmivel sem marad el a milliók által csodált és rajongott ifjú tehetségek dalaitól.

Reméljük, hamarosan Kriszti saját maga is ír majd bemutatkozót az oldalra (anyukája már megírta a sajátját: itt olvasható), de addig is hadd mondjam el róla, hogy rendkívül szorgalmasan tanul a zeneiskolában. Nagyon drukkolok Neki, hogy sikerüljön elérnie, amire vágyik: hogy sok-sok ember előtt mutathassa meg tehetségét!

Budapesten elénekelt egyik dala meghallgatható videó formájában itt:


A Youtube-on több fellépését is megtaláljátok még, ajánlom figyelembe a következőt, ezen belül is az utolsó dalt, az Ave Maria-t:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.