2011. február 14., hétfő

Bemutatkozás: Buzás Krisztina

Sziasztok!

Buzás Krisztina vagyok, 1989-ben születtem Zalaegerszegen. Most per pillanat a Kodolányi János szakközépiskolában tanulok idegenforgalmat, de vágyam, hogy valahol énekművészetet is tanuljak, s énekesnő legyek.

Hobbim a gyöngyfűzés, hímzés, olvasás, számítógépezés. Nagyon szeretem az állatokat, főleg a macskákat. Ugyan még nem nagyon ismerem a Next Generationt, de nagyon szimpatikusak voltak legutóbb a Cashflow Party-n.

2 megjegyzés:

 1. Szia Kriszti! Köszöntelek köztünk a Next Generation-ben! Azért én elmondom, hogy azon a bizonyos Cash-Flow party-n - amin megismerted a Csapatot - Te nyerted meg a játékot, nem is akármilyen fölényben! :) Nagyon ügyes voltál! :)

  Szerintem Te nemcsak szeretsz énekelni, de gyönyörű hangod is van hozzá! Én már többször hallottalak énekelni, többek között a Sunrider-es Karácsonyi Party-n. Nagyon nagy élmény voltál Mindenkinek! :) Gratulálok!
  Remélem, hogy valóra válik az álmod és énekesnő leszel! De nekünk már most az vagy! :) Lepipáltad az összes Megasztárt! :D

  VálaszTörlés
 2. Kriszti!
  Valóban nagyon ügyes voltál a Cashflow játékban, és a Karácsonyi Party-n is kellemes élményt nyújtottál mindenkinek! Várunk a többi rendezvényre is!
  Roli

  VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.