2011. február 17., csütörtök

Meghívó egy igazi ínyencségre: Csokoládé :-)

A Közösségi háló c. film januári közös megnézése után (Vendégségben Krisztánál az első házi videózáson) most ismét egy házi mozizásra hívunk mindenkit szeretettel: ezúttal Maya és Miki lesznek a házigazdák, a videó pedig a Viki által nemrég bemutatott Csokoládé című film lesz!

Időpontnak február 27-ét, vasárnap estét választottuk. Este 7-kor találkozunk majd, a pontos cím a cikk alján található.

Kérem aki jönne, előzetesen jelezze valamilyen formában, vagy ide írjon egy megjegyzést, vagy írjon nekem a lakatos.roland@gmail.com címen! Én még nem láttam a filmet, de már alig várom, olyan sok jót hallottam róla!

Várunk mindenkit szeretettel!!!


Cím: Zalaegerszeg, Pálóczi Horváth Ádám utca 9. IV/13.  ( térkép )

Maya útmutatása a címhez:
Köztársaság úton mentek az Alsóerdő felé... 'Kis posta' után (kb 20 méterre a kis postától) balra az első utca (ez a P.H. Ádám utca). Jobb kéz felől a harmadik háztömb, kaputelefon az iskola (Eötvös Ált. Isk.) felől. Mi az első lépcsőházban lakunk a Köztársaság út felől (egy tömbben 2 lépcsőház van).

A kapu olyan, mintha be lenne zárva, de próbáljátok meg belökni, mert rossz a zár. Ha mégsem nyílik, akkor a kaputelefonunkon ez a név van: Gódor Marianna. Nyomjátok meg, és lefutok, mert fentről nem tudom kinyitni.
Remélem nem túl bonyolult! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.