2011. március 7., hétfő

Amerikai vendéget fogadtunk Zalaegerszegen!


Korábban már beszámoltunk a Mack-el folytatott Skype-beszélgetésről (Halló, itt Arizona!) itt a Fiatalok Fórumán, és a háttérben továbbra is szoros maradt a kapcsolat, és folyamatos maradt az egyeztetés Mack Atkinson és a Next Generation között. 

Olyannyira, hogy tegnap, azaz március 6-án vasárnap Mack első alkalommal látogatott el hozzánk, Zalaegerszegre. Már hetek óta izgatottan készültünk a nem mindennapi vendég méltó fogadására!

A "családlátogatás" már az ebéddel kezdődött, hiszen Mack három napos magyarországi tartózkodásának vasárnapi napját teljes egészében az egerszegi kirándulásnak szentelte. A Barta család, azaz Edina, Jóska és lányuk (a Next oszlopos tagja, Zsófi) kísérte őt Egerszegre. Ahogy megbeszéltük, délben érkeztek, és azonnal hozzá is fogtunk az ebédhez, hiszen a sok program miatt szoros volt az idő, sietni kellett. Mack nagyon felszabadult volt, remekül érezte magát, jóízűen végigkóstolta a magyar ételekből álló teljes kínálatot, közben sokat beszélgettünk és vicceltünk.

Mack, Edina, Jóska, Petya, Manyi, Timi és Zsófi

Persze nem csak ebéd, móka és kacagás volt a program, közben és utána komolyan szót tudtunk ejteni fontos dolgokról is, így például a közelebbi és távolabbi jövőt illető közös terveinkről is.

Gyorsan elérkezett aztán a 2 óra, amikor is megszaporodott a létszám: érkezett a Next Generation legszűkebb, aktív és elkötelezett "Kemény Magja" egy háromnegyed órás megbeszélésre. Ahogy a Skype-on, ezúttal is elsősorban a célokról, célkitűzésről, álomtablóról beszélgettünk, Mack pedig (saját álomtablója mellett) megosztotta velünk azokat a tulajdonságokat, amik megkülönböztetik az emberek legcéltudatosabb (és így legsikeresebb) 3 %-át a maradék 97 %-tól. Sokan magunkra ismertünk, örömmel hallottuk ezt a kis megerősítést.

Azt is megbeszéltük, hogy ugyanebben a körben hamarosan Amerikában is találkozunk egy kellemes kis csevegésre! :-)

Melinda mutatja a saját álomtablóját Mack-nek
Mack-től okos tanácsokat, és egy kis bátorítást kaptunk a további utunkra, nagyon örültünk neki, és hálásak vagyunk mindezért. Az már csak hab volt a tortán, hogy a lányok számára külön extra ajándékkal is készült: egy-egy exkluzív, csúcsminőségű kozmetikai termékkel! :-)

A program aztán egy szép belvárosi étteremben, a Kámi Garden-ben folytatódott délután 3 órától. Erről is olvasható egy kis beszámoló: Mack Atkinson zalaegerszegi látogatása


Felejthetetlen nap volt, reméljük, még máskor is lesz alkalmunk hasonlóra!

Képek:

3 megjegyzés:

 1. Fantasztikus nap volt a tegnapi! Mack nagyon nagy hatással volt rám ismét. Olyan jó érzés hallgatni egy ilyen sikeres üzletembert Amerikából. Sokmindent elért, rengeteg embernek, családnak segített, és mindemellett szerény maradt. Ő hálálkodott nekünk, hogy mennyire örült, hogy köztünk lehetett itt Zalaegerszegen. (Hát még mi hogy örülünk, hogy hozzánk jött el elsőként - Budapesten kívül - Magyarországon!) Szerintem ez is megkülönbözteti a 97%-tól, és ezért is lett ilyen sikeres. Szerény, hálás, segít másoknak, hogy sikeresek legyenek, vannak álmai...
  Most még kicsit össze-vissza írok, de majd pár nap múlva összeszedem a gondolataimat, és normálisan megfogalmazom mit is jelentett számomra a tegnapi nap. :)
  Maya

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm elsősorban Nektek Roli, hogy összehoztátok ezt a nem mindennapi eseményt. Hatalmas élmény volt Mack-el szemtől szemben állni, és fogadni a gratulációját. Hiába a nyelvi nehézség, megértettük egymást:-)(ezért is köszönet Neked Roli) Az előadása fantasztikus volt, még jobban megerősített abban, amit elhatároztam magamnak, hogy véghez viszek. Örülök annak is, hogy személyesen mondhattam el neki azt, hogy megvalósulni látszik az egyik nagy álmom!
  Az éttermi előadásával, (ahol szép számban összegyűltünk vasárnap délután)mindenkit lenyűgözött hatalmas tudásával, szerénységével és nem utolsó sorban alázatával. Egyszer régen olvastam valahol, hogy minél nagyobb szinten áll valaki, minél nagyobb tudása van, annál nagyobb alázattal rendelkezik. Szerintem ez pont őrá jellemző!!!!
  Köszönöm, hogy én is a 3%-ba tartozhatok, tartozok:-)

  VálaszTörlés
 3. Melinda, amit fent írtál, azt én most "meglájkolom". :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.