2010. december 10., péntek

Bemutatkozás: Barta Zsófi


Sziasztok! :)

Rólam azt kell tudni, hogy a Budapesti Corvinus Egyetem (Közgáz) hallgatója vagyok Kereskedelem és Marketing szakon. Még nem tudom pontosan, mi lesz a szakdolgozatom témája, de valami jó! :D A divatmarketing és PR területe érdekel, jelenleg terveim között szerepel ilyen témájú mesterképzésen részt venni. Erre viszont csak külföldön lesz/lenne lehetőségem (még kiderül).

Ezen kívül rajongok a SR termékekért...:) A fittség, egészség területén elég tudatosnak tartom magam, futok (na messze nem olyan szinten, mint a Roli :D ), gerinctornázom és odafigyelek arra, hogy mit eszem, és ez hogy hat a szervezetemre. Ezt kiemelten fontosnak tartom, hiszen ha valaki kiegyensúlyozott ezen a területen, akkor egyszerűbben veszi az akadályokat, és tartalmasabb életet tud élni (hú, de bölcs...) Ebben kiválóan segítenek a SR élelmiszerek!!!

Bár még csak 22 éves vagyok, és az élet több területén tapasztalatlan, de tudom, hogy az embert álmoknak és céloknak kell vezérelnie. Valamilyen irányt meg kell határoznunk, hogy merre képzeljük el a jövőnket...

Örülök, hogy tagja vagyok/lehetek a NextGeneration-nek, a lelkes fiatalok csapatának.

Kezdj élni! Start living!

1 megjegyzés:

  1. Zsófi,
    nagyon vártuk már ezt a bemutatkozást! :)
    A külföldi tervet most hallom először, de ha arra kerülne sor, remélem majd onnan is irogatsz nekünk néha...

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.