2011. március 17., csütörtök

Egy kis emlék Mack látogatásáról


Tizenegy napja, hogy vendégül láttuk Zalaegerszegen Mack Atkinson-t Arizona-ból. Mack azóta hazatért, már Amerikából küldött levelében hálásan köszön mindent, most csak egyetlen mondatot idézek az emailből:

Both meetings that day were great but I really enjoyed having a chance to actually meet the Next Generation group.  Skype is wonderful but nothing like being in the same room with someone.  (ami magyarul nagyjából így fest: Mindkét aznapi találkozó remek volt de amit igazán élveztem, hogy alkalmam volt találkozni a Next Generation csapattal. A Skype csodálatos de semmi nem hasonlítható ahhoz, hogy egy szobában találkozol valakivel.)

Készültek videók is mindkét találkozóról, Patriknak köszönhetően egy 3 perces kisfilm a Next találkozóról (ezt sajnos nem tudtam ide beilleszteni, Szommerné Jáger Cecília Facebook üzenőfalán lehet megtalálni, a címe: 3% 97%), míg Kriszta jóvoltából egy 6 perces összefoglaló a Kámi Garden-ben tartott előadásról:
Köszönjük a munkátokat! Aki ott volt, mindenkiben nagyszerű emlékek maradtak erről a napról, és a videók segítenek egy kicsit felidézni ezt a hangulatot.

2 megjegyzés:

  1. Köszönjük, jó volt így kezdeni a napot! :)

    Reni

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szuper volt az a vasárnap! Örülök, hogy sikerült megörökíteni! Köszönjük a videót, a munkát, a segítséget Kriszta, Patrik és Roli! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.