2011. március 25., péntek

Tavaszi kirándulás a Kis-Balatonra!

Szeretettel várunk mindenkit egy egész napos kellemes kirándulásra!

A tavalyi évben két emlékezetes túrát is szerveztünk (egyet nyáron, egyet ősszel: Bringatúra Zalalövőre valamint Kirándulás és gokart), akik ott voltak, azoknak felejthetetlen élmény volt mindkettő!

A sikerükön felbuzdulva idén már alig vártuk a jó időt, hogy végre egy tavaszi kirándulást is szervezhessünk. A tervezgetés persze már télen elkezdődött, így a helyszínválasztás már megtörtént: Zala megye egyik legszebb vidékére, a Kis-Balaton környékére szervezzük a kirándulást.

Most már csak az időpont kijelölése van hátra. A vasárnapi napokon sokaknak sport programja van, így eleve csak a szombati napokban gondolkozhatunk. Húsvét és egyéb programok miatt néhány időpont ki lett zárva, így már csak három verzió maradt (mindhárom szombat). Nekem személy szerint csak a májusi időpont jó, mert 16-án futóversenyen, 30-án meg ballagáson leszek.

Arra kérek mindenkit, az alábbi kérdőíven legkésőbb jövő hétfőig (március 28-ig) jelezze, hogy neki melyik nap lenne a legalkalmasabb, és amelyik időpont a legtöbb szavazatot kapja, az lesz a befutó. Hajrá május 7! :-)2 megjegyzés:

  1. Én már nagyon várom ezt a kirándulást! Remélem legalább olyan szép időnk lesz, mint a legutóbbi túra alkalmával! :) Még sosem jártam azon a vidéken, de azt tudom, hogy gyönyörű, már csak a képeket nézve is. Gyertek el minél többen! Remek programnak ígérkezik! :)

    VálaszTörlés
  2. Én is nagyon várom már, megyek veletek Maya! Arra már gyönyörű idő lesz, és minden virágba borul! Imádom a tavaszt!!!!!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.