2011. május 15., vasárnap

Találkozás az Év Ázsiai Vállalkozójával Budapesten

Az egerszegi különítmény az előadás után:
Roli, Timi, Kriszta, Melinda, Cili, Miki, Maya

Csütörtökön budapesti látogatásra érkezett a 2010-es év Ázsiai Vállalkozójának választott Dr Tei Fu Chen és felesége, Dr Oi-Lin Chen. Mivel a Next csapatból számos fiatal üzleti kapcsolatban áll velük évek óta, nem hagyhattuk ki az alkalmat ezúttal sem a személyes találkozásra, és kilencen találkoztunk az új Marriott Hotel-ben rendezett előadáson. Renáta és Péter bemutatkozását már olvashattátok az oldalon, rajtuk kívül mindenki Zalaegerszegről érkezett, a közös képen is így heten szerepelünk. 

Doktor Chen és felesége ismét fantasztikus előadást tartottak, most is egy élményt jelentett velük találkozni, és számtalan hasznos dolgot is tanultunk.

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Én ismét nagyon örültem, hogy találkozhatok Dr.Chen-nel és feleségével, és hallgathatom őket. Mindig rengeteget tanulok tőlük, és még most is nagy izgalommal várom a találkozást. És tudjátok miért? Rajtuk nem azt venni észre, hogy mennyit öregedtek, hanem, hogy már megint egy-két évvel fiatalabbaknak lettek, mint azelőtt. :) De ez csak egy a sok közül, amit szeretek bennük. Majd biztos beszélgetünk még róla a következő Next-es találkozón. :D
    És külön örülök annak, hogy ennyien ott voltunk a Next Generation-ből, illetve Zalaegerszegről! :)
    Üdv: Maya

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.