2011. július 20., szerda

Long Beach

A magyar csapat a Világközpont előtt
Kedves Sunrideresek és fiatalok, akik most nem, de jövőre tervezitek, hogy kijöttök a konferenciára!

A hosszú repülőút ellenére maroknyi csapatunk július 6-án vidáman csatlakozott a már Long Beach-en lévő, hosszabb utat választó magyar csoporthoz. A szállodában - ami szuper elegáns volt - Szilveszter várt minket, mindenki megkapta a kis csomagját, tudnivalókat, termékeket, stb. Csütörtökön reggel rövid buszozás után megérkeztünk a Világközpontba. Beöltözés, fotózások, gyárlátogatás: minden pontosan megszervezve, semmi kapkodás, semmi késés. A gépek dolgoztak, a dolgozók mosolyogva üdvözöltek minket. Láttunk kapszula ellenőrzést - a nem megfelelő telítettségűek nem kerülhetnek bele a dobozba. Folytak kísérletek új termékek előállítására is. Óriási dobozokban az alapanyagok, hűtőládákban a hűtenivalók, az új címkenyomdában a nyomtatnivalók. Minden a helyén. A séta végén megkaptuk a megérdemelt jutalmunkat: új ízesítésű Sunbar szeletet (almás-zabpelyhes), és a régiekből (gyümölcsös és csokis) is 1-1 darabot, összehasonlításképpen. Úgy döntöttünk, hogy megszavazzuk, hozzánk jöhet az új is! A legutóbbi budapesti látogatásuk alkalmával a Chen házaspár említette, hogy szeretnének újabb ízeket ebből a szeletből, hát megcsinálták. Vettek új gépet, és itt az új íz is.

Kedves üzlettársammal
A nap a Chen galériában folytatódott. Olyan csodákat láthattunk tárlatvezetéssel, amit máshol nem. Több ezer éves Buddha szobrok, Jade díszek, korabeli kínai szobabelsők, császári trón, porcelánok, lovas szobrok, stb.


Ebéd után visszamentünk a szállodába és mindenki kipihenhette a délelőttöt.

A konferencia többi napján megismerhettük a különböző országból érkezett üzletépítők munkamódszereit. Jöttek nagyvárosokból, farmokról, egyedül, családdal. Amiben mindenki egyetértett, az volt, hogy a kisker árrést nem szabad elengedni, és az új vevőkkel szorosabbra kell fűzni a kapcsolatot annak érdekében, hogy továbbra is tőlünk vásároljanak.

Érdekes volt látni az egész Chen családot, ahogy már az unokákat is bevonják a konferenciás életbe. Nem bébiszitter, hanem a család foglalkozott velük. Ha épp nyekeregni kezdtek, vagy anyuka, vagy apuka, vagy akár az egyik testvér, sőt még a nagyszülők is ringatták őket. Simán végigülték a színházteremben a néhány órás műsorokat.

A Chen gyerekek visszatértek a tanulmányaikból, és a szülők egyre nagyobb teret engednek nekik, hogy hasznosítsák azokat a dolgokat, amiket tanultak. Ezért is ez volt az idei szlogen: A fresh new look. Új lendületet hoznak a cég életébe, ez már látszik a megjelenésen, hamarosan az interneten is fog. A generáció váltás elkezdődött, a jövő biztosított!

A Konferencia ünnepélyes megnyitója
A workshopokon megismerhettünk új termékeket, illetve hallhattunk elképzeléseket a jövőre nézve. A Kandesn vonalat képviselő hölgyek már nagymamakorúak voltak, így láthattuk, mire képesek ezek a kozmetikumok, ha hosszútávon használjuk őket. Nem 10, inkább 20 évet tagadhattak volna le...

A gálaműsor idén is színvonalas volt, Legyen Ön is milliomos játék után hírességek dalait hallhattuk, ha nem elöl ülünk, és nem látjuk közelről az arcukat, talán még el is hisszük, hogy az "eredeti" művész énekel. Jövőre évforduló, tehát még néhány lapáttal rá fognak tenni!!

Utolsó napra még szerveztünk egy rövid városnézést, így aki először volt, sem mondhatta, hogy a városból nem látott semmit, plusz élménnyel gazdagodtunk.

Aki nem üzleti vagy lead vezető, tehát saját zsebből kellene fizetnie az utat, bátorításként mondom, ha most elkezd gyűjteni, jövő tavaszig ki lehet gazdálkodni. Ha pedig csak Sunrider oldalról nézzük, 218 db Alpha 20C eladásával az árrés is fedezi az utat :)

Long Beach pálmafái, kikötője és éttermei jövőre is várnak minket!

Reni

További képek a Facebook-ról ide kattintva: 2011 Grand Convention

2 megjegyzés:

 1. Reni!
  Nagyon köszönöm ezt az értékes beszámolót, szerintem nem csak nekem csináltál kedvet a jövő évi utazáshoz! Irigykedve olvastam az élményeket és nézegettem a képeket...
  Roli

  VálaszTörlés
 2. Remélem Roli! És azt is, hogy jövőre még többen leszünk kint :)
  Reni

  VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.