2011. július 20., szerda

Következő "Next" programok :)

Keddi kupaktanácsunk eredményeképpen körvonalazódni látszik a következő hónapok programja. Rengeteg ötlet merült fel, egyelőre igyekszünk a nyárra időzíthető napokat megszervezni.Lássuk akkor a konkrétumokat, időrendi sorrendben!

1. Kriszta javaslatára felvetődött, hogy lehetne csatlakozni Varga Feri által szervezett biciklis túrához Zalalövőre, július végén. Kiváló ötlet, már csak a tavalyi Borostyán-tavi kirándulásunk emlékére is. Krisztát szeretném megkérni, hogy majd írjon ide a fórumra a részletekkel kapcsolatban!

2. Maya ötlete volt, hogy még a nyáron szervezhetnénk egy kirándulást, ahol kisvasúttal közelíthetnénk meg egy szép fürdőhelyet, Bázakerettyét. Kizárásos alapon csak az augusztus 13-14 hétvége jöhet rá szóba.

3. Taky felvetésére többen szívesen meglátogatnánk Szombathelyen az augusztus 20-i hétvégén esedékes Savaria napokat, sőt, az is felvetődött, hogy nem csak gyönyörködhetnénk a szép jelmezekben, de magunk is kipróbálhatnánk a viseletüket. Aranyos kis csoportkép fog készülni, már látom is magam előtt...:)

4. Szeptember első hétvégéjén tartanánk egy nyárbúcsúztató estet tábortűzzel, szalonnasütéssel, társasjátékkal, beszélgetéssel. Helyszínre több jelentkező is akadt, így Ciliék egerszegi hegye (ahol medence is van, így még fürdeni is lehetne, ha az idő engedi), aztán a Gébárti tó, Szabi hahóti hegye, valamint a körmendi Rába part. Nekem mindegyik helyszín tetszik, azt nem tudom, Ciliéknél lenne-e lehetőség tábortűzre. Ha igen, akkor elsőre ezt a helyszínt javasolnám, mert Cili már többször felajánlotta ezt a lehetőséget. Aztán persze később majd a többi helyszín is sorra kerülhetne szépen...

5. Immár egy őszi program Melinda ötlete nyomán: Lendvadedes, Gosztola környékén (Lenti és Rédics között) gyönyörű túraútvonal található borospincékkel, a lendvadedesi tóval, és át lehet sétálni Szlovéniába, ahol meg lehet csodálni a gyönyörű panorámát a hegyről.

6. Felmerült még egy Balaton déli parti biciklistúra (Cili ötlete volt), erre azonban várhatóan már csak jövőre kerül sor, bár ha jó idő lesz ősszel, akár még idén is. Továbbá a rossz idő beköszöntével majd társasjátékok és házi videózások. Ezeket azonban egyelőre ráérünk még szervezni...

Várom a további javaslatokat, ötleteket, részleteket!

2 megjegyzés:

 1. Sziasztok!
  A Savaria Történelmi Karneválos program leírását annyiban helyesbíteném, hogy a dátum nem az augusztus 20-i hétvége, hanem egy héttel később, augusztus 27-28. A magunk nevében beszélve, legios felszereléseket lesz lehetőség az érdeklődőknek magukra ölteni.

  VálaszTörlés
 2. Sziasztok!
  Hamarosan megosztom veletek a tervezett bicikli túra részleteit.Figyeljétek az oldalt:)
  Fecó

  VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.