2010. november 7., vasárnap

Eseménydús nap

Sziasztok! 
November 6-a: tartalmas eseményeket hozott számomra a nap! A nap első feléről másik bejegyzésben már írtam, este pedig adódott egy bajnoki mérkőzés megtekintése. Bencével, Rolival együtt mentünk ki a ZTE-FERENCVÁROS soros összecsapásra. A látottak hagytak bennem hiányérzetet, nem tudom Roli miként vélekedik róla, hogy telt a nap? Bence a hangulat miatt volt inkább az események hatása alatt. Azt viszont együtt fogalmaztuk meg, hogy legközelebb teremsport eseményen szeretnénk megjelenni, nézőként. Mayát szeretnénk megkérdezni, lesz még itthon bajnoki kézilabda mérkőzés? Hétvégén esetleg volt meccs, és milyen eredménnyel zárult?

7 megjegyzés:

 1. Annak idején (tizenévesen) nagy focimeccsre-járó voltam, nemigen kezdtek nélkülem mérkőzést, sokszor még idegenbe is elkísértem a Zetét. Az utóbbi években (bár jó csapata van Egerszegnek) ritkábban jutok el a stadionba. Tetszett a szombati hangulat, a játékkal már nem teljesen voltam elégedett. A döntetlent igazságosabbnak éreztem volna, de persze boldog voltam, hogy nyert a kedvenc csapatom, és ezzel stabilan a második helyen áll az élvonalban!

  VálaszTörlés
 2. Roli! Szombaton megtörtük a csendet,amennyiben lehetőségünk engedi mehetnénk máskor is meccsre!Akár kosár és kézi meccsre!

  VálaszTörlés
 3. Sziasztok! Köszönöm Laci a kérdést :) Nagy meccset játszottunk vasárnap Zalaszentgróton. 25:25 lett a végeredmény, hatalmas hajrában! Sajnos egy egész félidő kellett ahhoz, ahogy a Csapatunk összeszedje magát. Az erőnk, a koncentrációnk és a 30 percnyi második félidő arra volt elég, hogy a 7 gólos hátrányunkat egy döntetlenre hozzuk fel. De nagyon jó meccs volt, bennem nagyon sok pozitív élmény maradt meg :)
  Most szombaton (11.13.) délután 3 órakor lesz a zalaegerszegi Kölcsey Gimnázium tornatermében a a következő meccsünk Botfa csapata ellen. Utána a fiú Csapatunk (ahol Miki és a Testvérem, Jáger Gergő is játszik) csap össze Kristályvölgye csapatával 17 órakor. Mindenkit szeretettel várunk! :)

  VálaszTörlés
 4. Maya! Köszönöm a tájékoztatást,mindent úgy alakitok,hogy a Next csapattal együtt én is a nézőtéren lehessek!Bence remélem ugyan olyan lelkes lesz,mintha focimeccsre mennénk.Kiváncsian várom,miként tudtok felpörögni,mert ahogy írtad,nem mindig oly egyszerű.Igazán tudhatod a játék sava-borsát,amiért egy kapaszkodó meccsen is szerzel élményt!Sok sikert a hétvégére!

  VálaszTörlés
 5. Na akkor én meg elárulom (ha már Maya szerényen hallgat róla) hogy a csapata 25 góljából 13-at Ő vállalt! Vagyis pontosan 1-el többet, mint az összes többi csapattársa együttvéve. Erre mondják: no comment... :D

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm Roli! :)) Igen, így volt, meg is kaptam a mérkőzés legjobb játékosa címet az edzőmtől: egy szép aranyérem volt a jutalom, amit már ki is tettem a szobámba a többi közé. Igazából nagyon büszke vagyok rá.
  Hihetetlen, de minden fejben dől el. Na ott, nem adtam fel a meccset, ezért is sikerült ennyi gólt lőni.
  Lesz még egy itthoni meccsünk az őszi bajnokságban: nov.26. péntek, 18 óra, Kölcsey Gimnázium. Ha gondoljátok látogassatok ki arra is. Szeretettel várunk Mindenkit! :)

  VálaszTörlés
 7. Sziasztok!
  Előszőr is gratulálok Neked Maya! Hallottam mennyire ügyes voltál szombaton. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni, de 26-án este 6-kor ott szeretnék szurkolni a "mérkőzés legjobb játékosának. Büszke is lehetsz a nagyon sok aranyérmedre, én pedig büszke vagyok arra, hogy egy ilyen remek kézilabda játékost ismerhetek, mint Te! Hajrá!!!!

  VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.