2011. október 27., csütörtök

Figyelem, fiatalok! Ki tud több pénzt elkölteni?

Amerikai barátunk, Mack Atkinson meghívására csatlakozhatunk a Gazdagság Játékhoz

Aki olvasta a Titok c. könyvet (itt a Next oldalon is volt már róla összefoglaló), az tudja, hogy életünket alapvetően a gondolkodásunkkal tudjuk irányítani. Amennyiben szép, pozitív dolgokat akarunk az életünkbe vonzani, ahhoz először is szép, pozitív, dolgokra kell gondolnunk nap, mint nap.

Ennek mintájára belátható: ha gazdagságot (nagyobb anyagi biztonságot, szabadságot, jólétet) szeretnénk az életünkbe vonzani, ahhoz először nap, mint nap el kell képzelnünk, hogy már gazdagok vagyunk, és eszerint éljük az életünket (csak zárójelben: a magyarok többsége nap, mint nap éppen az ellenkezőjét sulykolja magának, meg is lehet nézni az eredményét). Egy kiváló játék segít ennek a fordulatnak a beindításában. Amerikában már nagy sikerrel futott, éppen itt az ideje, hogy Magyarországon is elkezdjük!

Mack és felesége, Joay a Facebook-on létrehoztak egy Hungarian Prosperity Game elnevezésű csoportot, melyhez bárki szabadon csatlakozhat. Az angol elnevezéstől (kb. annyit tesz: Magyar Gazdagság Játék) nem kell megijedni, csupa magyar van a csoportban és magyarul kommunikálunk egymással. Ha van Facebook fiókod, itt tudsz csatlakozni a csoporthoz:

Magyar Gazdagság Játék ("Ask to join" feliratra kattints)

A játék végtelenül egyszerű. Próbálj minden nap benézni a csoportba (vagy ahogy időd engedi, de célszerű a napi rendszeresség). Első alkalommal írd le, ha most lenne plusz 100 euro-d, mire költenéd. Másnap (vagy a következő alkalommal) már 200 euro-t költhetsz el, aztán 300-at, és így tovább, ameddig csak bírod és vannak ötleteid. Ha jut rá időd, képet is mellékelhetsz hozzá. Csak egy játék, nyugodtan engedd el a fantáziádat! De vigyázz, a végén még valóra válik!

Kellemes játékot, bátor álmodozást kívánunk mindenkinek!

Roli

Ui: Mack-el komolyan beszélgettünk egy esetleges újabb zalaegerszegi látogatásról (tavalyi Skype-beszélgetésünk és márciusi látogatása itt olvasható), amire a tervek szerint 2012. áprilisában kerülhetne sor. Ehhez azonban elengedhetetlen lenne, hogy lássa az egész csoporton az aktivitást és a lelkesedést. Kérem tehát, már csak ezért is csatlakozzatok minél többen a játékhoz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.